5. Sınıf Öğrencileri ile yapmış olduğumuz biyolojik çeşitlilik etkinliği

5. Sınıf Öğrencileri ile yapmış olduğumuz biyolojik çeşitlilik etkinliğinden  örnekler . Yüzyüze eğitimde sergi alanlarında öğrencilerimiz yaptığı çalışmaları sergileme imkanı bulurdu . Online eğitimde sergimiz neden olmasın.Çocuklarımızın  çevrede topladıkları bitki örnekleri  hayvan resimleri ,oyuncakları ,legoları , sulu boyaları  hatta origami ile kurduğu yaşam alanlarını,farklı ekosistemleri hayallerinde canlandırdılar ve hayata geçirdiler  . Farklı materyallerin kullanılması, farklı ürünlerin çıkması  çocuklarımızın birbirinden ne kadar farklı hayal dünyalarının olduğunun da kanıtı. Yaparak yaşayarak öğrenen öğrencilerimize teşekkür ediyoruz . Çöl , Orman, Deniz ekosistemlerini koruyarak canlı çeşitliliğini sürdürmenin önemine değinen öğrencilerimizi tebrik ediyoruz .
(Fen Bilimleri dersi : İnsan ve Çevre Ünitesi )

05.05.2021 1105