LGS Hakkında Önemli Duyuru!

03.06.2022 1534

• 5 Haziran 2022 Pazar günü yapılacak olan LGS için öğrencilerimizin en geç 8.30 da okulda olması gerekmektedir.
  • Öğrencilerin yanlarında nüfus cuzdanları, sınavda kullanılacak kendilerine ait kırtasiye malzemeleri (kalem, silgi vb.), şeffaf pet şişede su bulunması gerekmektedir.
  • Sınav 2 oturumdan oluşmaktadır. 1. oturum SÖZEL olup 9.30 da başlayacak, 50 soru 75 dk. süresi olacaktır. 2. oturum SAYISAL olup 11.30 da başlayacak 40 soru 80 dk olacaktır.
  • Öğrencilerin 1. oturum için saat 9.00 da salonlarında hazır bulunmaları, 2. oturum için 11.00 da salonda hazır bulunmaları gerekmektedir.
  • Aşağıda verilen ekte öğrencilerin salon listeleri yayınlanmıştır. Giriş belgeleri ile salon listelerini kontrol ederek  T.C. Kimlik no ve Ad-Soyad kısımlarının kontrolünün sağlanması önemlidir.Bilgilerinde herhangi bir hata bulunan öğrencinin acilen okul idaresine bilgi vermesi gerekmektedir.

Salon Aday Listesi İçin TIKLAYINIZ!

• Yakın zamanda T.C. vatandaşlığına geçen öğrencilerimizin okul idaresine bilgi vermesi gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimize güveniyor ve başarılar diliyoruz.